Vi søker advokater/advokatfullmektiger

 
 
  • 12. juli 2017
 

Vi søker etter en eller flere advokater/advokatfullmektiger. Det er ønskelig at søkere har noe relevant erfaring. Det kan være aktuelt å ansette advokater både med og uten egen portefølje. Søkere må ha gode faglige kvalifikasjoner, ha stor arbeidskapasitet, være serviceinnstilt, løsningsorientert og ha evne til å arbeide både selvstendig og i team. Det kreves god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt et godt faglig og sosialt miljø.

Søkere vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelsesdato etter nærmere avtale.   Kortfattet søknad med CV og vitnemål sendes pr. e-post: firmapost@bjerkan-stav.no.

Eventuelle spørsmål kan rettes til advokat Thomas Gundersen.

Se også: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=99801739